gefeliciteerd-php-programmeur-Baantrajectcare

Nieuws van de Dierenweide

Open dag Dierenweide 

Op 18 maart heeft er een open dag op de Dierenweide in het Julianapark plaatsgevonden. We hadden een lekker weertje, er was koffie en thee en voor de kids een springkussen. Wij waren vooral blij met de goede opkomst! Tussen 10.00 en 13.00 kon iedereen die dat wilde binnenlopen om een kijkje achter de schermen te nemen ende herten en geiten voeren. Voor de kinderen was er genoeg te doen, spelen op het springkussen, paaseieren verven etc.
We willen iedereen bedanken voor de belangstelling en het enthousiasme! Graag tot de volgende keer!

Kijk hier voor een filmpje van de open dag!

DW

Volg de Dierenweide nu ook op Facebook!  


Zwaantjes op de Dierenweide

babys

Vandaag mogen wij nieuwe bewoners op de Dierenweide verwelkomen! Er zijn op deze koude ochtend drie zwanenkuikens geboren!

18 maart is er een open ochtend op de Dierenweide in het Julianapark. Er zal koffie en thee klaar staan. De kippen, herten en eenden mogen gevoerd worden door geïnteresseerden en er wordt een rondleiding georganiseerd. Kom gelijk de kuikens bewonderen!

Volg ons nu ook op Facebook!