Begeleiding

Individuele begeleiding WMO en Jeugdzorg

Al vele jaren begeleiden de ambulant begeleiders van stichting Baantraject Care en Preventie jongeren en volwassenen. De begeleiding is met name gericht op zelfredzaamheid en participatie, scholing, stages en werk. De thuissituatie is hier ook direct mee verbonden. Het welbevinden van de cliënt staat hier uiteraard centraal, maar zijn of haar ouders en/of mentoren worden hierbij meestal nauw betrokken. Als specialist in autisme spectrum stoornissen kunnen we jongeren en volwassenen op weg helpen zodat ze op den duur zoveel als in hun vermogen ligt zelfstandig kunnen functioneren. Tevens hebben wij ervaring met jongeren uit het praktijkonderwijs, zodat wij ook deze doelgroep goed op weg kunnen helpen. Volg deze link voor meer informatie over loopbaanbegeleiding voor leerlingen van het speciaal onderwijs.

Door ons grote netwerk in de regio kunnen wij iemand altijd naar de juiste instantie doorverwijzen. We zorgen daarom ook voor regelmatig contact tussen de betrokken partijen zoals buurtteams, consulenten van gemeenten, mentoren, VSO-scholen en andere begeleiders.

De stichting heeft contracten bij veel gemeenten in de provincies Utrecht en Gelderland. Vraag gerust vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.